Csak én kiáltottam...

Egy szép napon arra ébredtem, hogy ki kell írnom magamból az érzéseimet...nos, nem vagyok író és nem tudok verset sem írni, így teljesen ösztönösek az írásaim, értékük csupán csak annyi, hogy egy ember érzéseit tükrözik. Lent és fent...ez az ami inspirál. A nagy magaslatok és az óriási mélységek, amiket az utóbbi időben megélek. Segít, ha leírhatom és nem magamban hordozom...segít...néha a fantáziámat is segítségül hívom, hogy szemléltessem a bennem kavargó hangulataimat...

Zsé

szende.jpg

Utolsó kommentek

Bejegyzések

Jujj...


 

Hazám, hazám...és az én Budapestem



MuZsika... ♫






Világvége?

VéZsé 2012.11.26. 20:33

2012-1.jpgAhogy közeledik az ominózus dátum, 2012.december 21. a média feltűnően kiemelt figyelmet szentel a Világvége szenzációnak -konkrétan, a vízcsapból is ez folyik-. Nos, erről megvan a saját bejáratú véleményem is.

Azt gondolom, hogy ez is eszköz ahhoz, hogy kellő nyomás alatt tartsák az amúgy is hihetetlenül frusztrált emberek sokaságát. A félelem rendszerére gondolok... A félelem az, ami fenntartja és irányítja a mostani rendszert. Gondold csak végig a világtörténelmet, vagy akár csak a te életedet. Fel kell ismerni, hogy a történelemben mivel tartottak rendet. Meglátod ott van a félelem mindenhol. A történelemben, és napjainkban is a hatalom birtokosai, valamilyen formában mindig egy módszert ismertek a hatalmuk megőrzésére, a félelem eszközét ragadták meg, hogy rendet tartsanak.

Nincs ez most sem másképpen, rettegést generálnak a médiumokon keresztül - feltéve, ha hagyod, hogy hasson rád -.

A félelem alacsony rezgés és meg kell értenünk, hogy igazából nem is létezik. Egyszerűen nincs. Az elménk hozza létre a tudatos manipuláció miatt, amit a behatások eredményeként, vagy önmagunktól kapunk. Nézz utána, ha érdekel, mert igazából nem is ezért kezdtem a bejegyzésemet...

Csupán annyi jutott eszembe, hogy amennyiben tudnám előre, hogy 21.-én vége mindennek, mit is tennék az utolsó néhány héten... Sokat gondolkodtam ezen. Nagyon meglepődtem, magamon. Nem csinálnék semmit másképpen. A legfontosabb számomra a családom, a szeretteim és Világvége-tudattal, vagy anélkül is ők az elsők, a többi mind elhanyagolható. Hagyom, hogy megtörténjenek a dolgok, és teljesen átadom magam a mának, ez nem lenne másképp akkor sem, ha leszakadna az ég... Mindig a szívem vezérelte az életemet, és ez nem változna már akármeddig is élek. Nincs mitől félnem, komolyan mondom. Te se félj, nincs mitől hidd el...

Upppsz, talán mégis valamit másképp csinálnék...nem aludnék egy percet sem :)

 

 

Miről is van szó?

Komoly tudósok próbálják cáfolni az interneten keringő vad híreket és csillapítani a kibontakozó pánikot: nem jön el a világvége 2012. december 21-én. Nem csapódik a Földbe egy rejtélyes bolygó és a maja naptárnak semmi köze az egészhez. A hisztériát - mint kiderült - egy hollywoodi film gerilla marketing kampánya indította el.

A 2012. című filmet novemberben bemutató stúdió - az érdeklődés felcsigázása érdekében - több tucat hamis tudományos portált vagy blogot hozott létre, amelyek mind a 2012-ben bekövetkező világvégéről vizionálnak. 2012. december 21. azért nevezetes dátum, mert a maják állítólag csak eddig készítették el naptárukat - utána már nincs idő. A rémhír szerint ekkor egy korábban ismeretlen külső bolygó csapódik be a Földbe.

A Sony Pictures még egy olyan weboldalt is létrehozott, amelyet az állítólagos Institute for Human Continuity (Emberiség túlélése intézet) működtet. Itt még arról is értekeznek, hogyan lehet feliratkozni túlélő készletre, és hogyan kell majd megválasztani a világ vezetőjét a katasztrófa után.
Mindez megtette a hatását, beindult a lavina, a hívők öngerjesztő módon ezrével propagálják a téveszmét. 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csakenkialtottam.blog.hu/api/trackback/id/tr474926182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása